Delavnica izdelave ilovnatih ometov v Mokrem Potoku

Delavnica izdelave ilovnatih ometov v Mokrem Potoku

torek, 18. julij 2023

Datum: 21.07. – 22.07.2023
Čas: petek od 16.00 h do 19.00 h, sobota 9 h do 17 h
Lokacija: Mokri Potok

Delavnica bo namenjena spoznavanju osnov ilovnatih ometov. Skupaj boste raziskovali prednosti in uporabnost ilovnatih ometov v notranjih prostorih. Organizatorji bodo delili svoje znanje o delu z ilovico, kar vključuje tudi prikaz napak pri uporabi ilovice v hiši, ki je grajena v lastni režiji. Na voljo bo prikaz več različnih tipov izdelave ilovnatih ometov, ometi na trstiki, ometi na ilovantih ploščah, ometi na lesnih vlaknenkah, butana stena ter ilovnata tla ipd. V okviru delavnice boste montirali ilovnate plošče ter jih ometavali s finim ilovnatim ometom. Petek popoldne bo namenjen bolj teoretičnemu delu, prikazu hiše in čas za vprašanja in odgovore. V soboto bo čas za praktično delo.

Delavnico bo s teorijo in prakso podprl Anton Pugelj iz podjetja Gnezdo d.o.o. ter v praktičnem delu Marko Kovač.

Število mest je omejeno na pet mest. Vstopnina za delavnico znaša 125 EUR, vključuje tudi obrok v petek zvečer ter dva obroka v soboto. Plačilo vstopnine je potrebno opraviti ob prijavi, da zagotovite svoje mesto.


Prijave sprejemajo do 18.07.2023 oziroma do zapolnitve prostih mest. Za prijavo pošlji e-pošto na velikodrevo@gmail.com ali pokliči na 031 63 6197 (Marko). S seboj prinesi udobna oblačila in obutev, primerno za delo z ometi. Za nočitev prinesite šotore in vso potrebno opremo za kampiranje. Za ostalo opremo in materiale bodo poskrbeli organizatorji. Za dodatna vprašanja ali pojasnila so na voljo.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/3504658913110365/?ref=newsfeed

Radi bi vam poslali pismo!

Kajžin novičnik: praktični nasveti, zanimive nepremičnine, dobre prakse.